Eindelijk....

30-11-2018

 Dag allemaal, het is al heel lang geleden maar ik ga de pen nog eens opnemen!  Ik zal proberen dit terug op regelmatige basis te doen . Ik ga niet te veel vertellen wat er afgelopen maanden allemaal is gebeurd maar ga gewoon opnieuw beginnen!

Momenteel hou ik me bezig met wat te sporten zoals fitness, handbiken, snooker ,darts enz… Ik ben nog steeds “kapitein” van de PDP Rockets. We spelen in de ADF competitie Ereklasse en doen het redelijk goed ! Ons lokaal is niet meer  in Cafe Prado (gesloten wegens omstandigheden) maar  is nu in café Pjeedepoel (lange molenstraat 92 te  Lebbeke) en ik moet zeggen we hebben het zeker niet slecht getroffen!  Héél leuk café dus kom gerust maar eens langs om te supporteren!

Verder doe ik ook wat getuigenissen/lezingen in sportclubs en scholen voor to walk again! Altijd super om te doen… dus zoals je kan lezen  hou ik me zeker goed bezig.

Nu is het uitkijken naar de opening van de ijspiste in Lebbeke  en natuurlijk niet te vergeten  Kamping Kerst!  De periode rond kerst vind ik altijd wel leuk...

Voila dit was het dan zo een beetje maar ik hou jullie zeker verder op de hoogte!

© 2006-2020 Multimedium