Back on Track

16-05-2020

 Het is tijd om nog eens wat te schrijven.  Ik kan moeilijk zeggen dat het superdruk is in deze periode.

Het is al heel lang geleden dus weet niet goed waar te beginnen.  Ik kan niet alles hier neerschrijven natuurlijk, zal dus regelmatig nog eens een update geven.

Eerst en vooral hoop ik dat iedereen gezond en wel deze moeilijke crisis doorkomt.  Gezond blijven is nu wel de belangrijkste boodschap.  Dus bij deze #staysafe.

Sommigen onder ons zullen het wel al weten dat ik enkele maanden geleden een leuk iemand ontmoet heb.  En zelfs in deze tijden loopt dat heel goed, dus hopelijk nu het geluk gevonden J

Verder hou ik me thuis nu wat bezig zoals de meesten met klusjes opknappen en me ook een beetje fit houden.  Zo probeer ik elke dag mijn oefeningen te doen voor het bovenlichaam. Sta ik ook regelmatig recht met mijn braces en rijd ik een paar keer in de week met mijn handbike op de rollen.  Heb dat rustig opgebouwd van enkele minuten tot een uurtje.  Heel veel langer wil ik nu ook niet op de rollen rijden!!

Vorige week ben ik dan voor de eerste keer in twee jaar tijd eens buiten gaan rijden.  En al bij al viel dit reuze mee, een goede 32km ver gereden aan een gemiddelde van 23.  Mijn “schoonbroer” heeft meegereden om me gezelschap te houden.  Deed nog eens deugd om zo buiten in het zonnetje te rijden.

Deze week zijn we met To Walk Again terug buiten gaan stappen op de piste met de staprobot.  Dat was ook al zo een twee maanden geleden, gelukkig verleer je dit niet meer en het deed deugd om nog eens te kunnen stappen. Wel met de nodige veiligheidsmaatregelen natuurlijk.  Een bedanking aan het TWA-team is hier wel op zijn plaats.

Zo, hier ga ik het voorlopig even op houden.  Hou jullie goed en hopelijk zien we elkaar snel weer.

© 2006-2022 Multimedium